Beoordelingen van Sushibox IJsselstein

Recente recensies

5.0
SJAANtje
vandaag

Precies op de gevraagde tijd geleverd en heerlijk vers!

Emalise
24 september 2023

Keurig optijd geleverd en zeer lekkere sushi! Volgende keer weer!

de Vries
18 september 2023

Geweldiig! Echt een aanrader. Heerlijke Sushi ♡

x
17 september 2023

De jubileumbox is absoluut een aanrader. Keurig op tijd bezorgd en heerlijke sushi

Arno
16 september 2023

Wat kan een mens meer wensen... Op tijd en heerlijk vers en wat een smaak

V.
9 september 2023

Lekkere pokebowl, goede verse ingrediënten. Ik vind de portie aan de kleine kant, vandaar geen 5 sterren.

Hugo Visser
8 september 2023

Altijd top!!!

Annemarie
1 september 2023

Heerlijk gegeten Nette service Vriendelijke eigenaar Top

Arno
1 september 2023

Heerlijk, een aanrader.

N van Schevikhoven
27 augustus 2023

De sushi was taai. Voor ons geen 2e x meer

Straver
14 augustus 2023

Perfect als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
13 augustus 2023

Zoals gewoonlijk, heerlijk en fantastisch op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
24 juli 2023

Heerlijk en vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana
22 juli 2023

Heerlijk! Dit keer waren de rijstbladen wel heel taai.

Hetty
16 juli 2023

Het was weer uitmuntend!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
14 juli 2023
Marianne
10 juli 2023

heerlijk gegeten, zoals altijd van goede kwaliteit

Peter Straver
3 juli 2023

Top als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paula
25 juni 2023

Heerlijk zitten smullen.

Annemarie
17 juni 2023

Precies op tijd Hadden half 6 besteld en we zouden het eten om 18.15 bezorgd krijgen. Het was er 18.12. Super fijn. Weer heerlijk gegeten. Vooral de sushi met omelet.

A
16 juni 2023

uitstekend en precies op tijd.

Pieter
14 juni 2023

Zeer lekkere sushi en snel bezorgd 👍🏻👍🏻

Meike
3 juni 2023

Heerlijke verse sushi die er ook heel aantrekkelijk uitziet. Leuke, lekkere smaakcombinaties :) Écht een aanrader om hier te bestellen!

TonB
31 mei 2023
Hetty
28 mei 2023

Het was weer erg lekker en goed op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margot
27 mei 2023

Super service en heerlijke sushi! Dank je wel 😊

Roy van Heezik
26 mei 2023

Heerlijk verse sushi tegen een normale prijs. De bestelling afgehaald en stond netjes optijd klaar.

.
19 mei 2023
Ouisal
18 mei 2023

Zoals altijd tevreden. De verse vis smelt op je tong. Sashimi zalm is zooo lekker hier. Altijd vers! Beste sushi uit de omgeving voor mij.

H.P.B.KRAAIJEVELD
17 mei 2023

Perfect op tijd en heerlijk!

Anja
15 mei 2023

Super op tijd bezorgd en heerlijk verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Straver
15 mei 2023

Heerlijk én stipt, top!

Sophie
13 mei 2023

Beste sushi van omgeving Nieuwegein e.o.! En altijd nette en snelle bezorging

Gerda
7 mei 2023

Bestelling makkelijk geplaatst online daarna zelf opgehaald stond precies op tijd klaar! Een grote pré, dat je dan ook contant kan betalen. De shushi smaakte lekker. Een aanrader!

Remco Storm
3 mei 2023

Gewoon ouderwets lekker. Sushi op Curaçao gegeten maar niet te vergelijken.

Straver
24 april 2023

Heerlijk als altijd! En Sushibox is altijd heel attent voor ons bij speciale gelegenheden, top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mulder
23 april 2023

Het was weer heerlijk! Een aanrader

Liane
22 april 2023
Pieter
15 april 2023

Zeer goede kwaliteit en bezorging

Hans
14 april 2023
Vosveld
14 april 2023

Altijd super lekker 😋

Joyce van den Berg
9 april 2023

Heerlijke sushi, en keurig op tijd, top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
31 maart 2023
Manon
24 maart 2023

Mooi op tijd & heerlijk als altijd!

Miranda
24 maart 2023

Af en toe een bittere smaak (komkommer?) maar de crispy zijn heerlijk. Bezorging op tijd, beetje gehusseld…

Sandra Pellaerts
23 maart 2023

Het eten was prima hoor, maar de wasabi wordt wel steeds kariger. Ben daar zó dol op, dat beetje is hier meteen op!!

Hetty
19 maart 2023

Het was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Virginia Wagner-de Jong
17 maart 2023

Zoals altijd; keurige bediening, vriendelijk personeel, tijdig bestelling gereed en super vers en heerlijk

Straver
13 maart 2023

Top als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia Kompier
12 maart 2023

Altijd van goede kwaliteit en klantvriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
10 maart 2023

Was als altijd weer naar verwachting.. bezorging goed en op tijd en prima sushi

Katja
4 februari 2023

Heerlijk en snel geleverd!!

Marianne
30 januari 2023

zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
29 januari 2023

Het was zoals altijd heerlijk en prachtig op tijd 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Björn Gesser
29 januari 2023

We hoorden de bel niet en toen zijn we gebeld de bel bleek uitgeschakeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
29 januari 2023

Eten was erg lekker, vers. Bezorging netjes op tijd en telefonisch werd nog even gecheckt of de bestelling klopte. Dat was fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Le
27 januari 2023
Barbara
26 januari 2023

Kwaliteit was weer top. Al vind ik soms de sushi te koud (gister was dat bij de omelet sushi), waardoor de smaken minder te proeven zijn. We hadden besteld om het op te halen, maar belden vlak vantevoren of het ook gebracht kon worden, was geen probleem en binnen 5 min stond de bezorger op de stoep, top!

Sophie
26 januari 2023
A.
20 januari 2023

We hadden twee Pokebowl besteld. Ze smaakten erg lekker, maar bij de kipvariant zat helaas weinig kip.

L. van dijk
3 januari 2023

Bestelling kon niet doorgaan Oudjaarsdag: Geen probleem voor SushiBox--> is geannuleerd en geld teruggestort op rekening binnen 4 dagen. Meteen een "Kerst"Box besteld. Was verrukkelijk, mooie verse ingrediënten. Zeker tot een volgende keer Richard!

Frank
2 januari 2023
Hetty
2 januari 2023

Het was weer een feestje!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ben Wagensveld
2 januari 2023

Als van ouds Heerlijk eten bezorging op tijd kortom weer prima.

J
1 januari 2022
Ansje
28 december 2022

Vers en alles goed geregeld, fijn klantcontact bij vragen: echt even meedenken hoe jij als klant jouw bestelling zo vers mogelijk kunt ontvangen, dat voelt erg prettig! We komen zeker terug bij Richard en zn team!

Henny
26 december 2022

Wat was t weer heerlijk,zo vers !!

Irene stalpers
26 december 2022

Was heerlijk👍

Gertruud de Lange
26 december 2022
Smit
24 december 2022

Heerlijk, goed verzorgd en punctueel

Marianne
22 december 2022
Chantal
18 december 2022

Zeer snelle levering en erg lekkere sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manon
15 december 2022

Heerlijk, zo lekker, vers, genieten, precies wat ik nodig had na een lange dag werken.

Marianne
11 december 2022
Hans
2 december 2022

Mooi op tijd bezorgd, prima kwaliteit

Hetty
26 november 2022

Het was weer erg lekker 😋 en prachtig op tijd!!

Fam B
20 november 2022

Veel sushi was erg groot?! Mag van mij wel wat kleiner. Ik had het idee dat dit anders was dan voorheen? Wel alles heerlijk vers!

Kay van Aken
19 november 2022

Kwaliteit blijft top. Zouden wel leuk vinden om wat vaker nieuwe gerechten (sushi) in het menu aan te treffen. Zou ook kunnen dat we ze niet opmerken. Denk aan seizoens specials of zoiets

Altijd vers!
19 november 2022
Sonja
16 november 2022

Was zeer smaakvol

Patrick
12 november 2022
Anoniem
7 november 2022

Was heerlijk 👌 en precies op tijd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon van Zelst
6 november 2022

De sushi met sesam was minder smaakvol

Mark
6 november 2022

Precies op tijd en gerechten warm

Jansen
30 oktober 2022

Super service en heerlijke glutenvrije sushi!

Ambaum
29 oktober 2022

Precies op tijd en heerlijk van smaak.

Claudia
27 oktober 2022

Gisteren voor ruim 70 euro besteld, wat ons zeer teleurstelde was maar 2 flesjes Sojasaus, 2 x stokjes en servetjes

L.
16 oktober 2022
Peter Straver
26 september 2022

Stipt op tijd en perfecte kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
18 september 2022
Jorien de Groot
12 september 2022
Nb
10 september 2022

Heerlijk

Cathalijne
9 september 2022

Heerlijk!

M.H.
8 september 2022

Het was wéér heerlijk!

Henny
4 september 2022

Was heerlijk,super vers!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
4 september 2022
Aridjis
29 augustus 2022
Ruszczynski
29 augustus 2022

Zoals altijd weer super vers en heerlijk van smaak. Genoten!

Hetty
28 augustus 2022

Alles was weer tip top in orde!! Kwaliteit uitstekend en bezorging prachtig op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karen
22 augustus 2022

Het was weer heerlijk! Altijd een feestje om sushi te bestellen bij jullie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
21 augustus 2022

Kwaliteit prima! Bezorging wat vroeg en sojasaus vergeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Palthe
20 augustus 2022
Straver
15 augustus 2022
Hetty
14 augustus 2022

Het was weer heerlijk!

Juri sluus
14 augustus 2022

Sushi was erg lekker je kon merken dat het erg vers was

Marieke
13 augustus 2022

Heerlijke verse sushi.

Peter
13 augustus 2022

Altijd zeer tevreden over de kwaliteit van Sushi

Straver Peter
15 juli 2022

Top weer!

Roeling
13 juli 2022

Net als alle andere keren super lekker, goed verzorgd en komen graag terug.

Fam. Straver
5 juli 2022

Top als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
3 juli 2022

Het was weer kwalitatief zeer goed en prachtig op tijd! Bedankt voor het heerlijke extraatje!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wagner-de Jong
1 juli 2022

Wat een klantvriendelijke mensen. Bestelling keurig op tijd gereed. Vers en kwaliteit uitstekend. Uitgebreid assortiment. Eén verbeterpunt vooral voor de mensen die voor het eerst online sushi bestellen: aantal stuks kan duidelijker omschreven worden. Ik ga hier vaker bestellen!

Astrid
30 juni 2022

Het was weer super lekker en op tijd bezorgd:))

Hetty
26 juni 2022

Zoals ik gewend ben. Heerlijke sushi en ruim op tijd bezorgd. Één smetje, ik kreeg maki komkommer ipv maki avocado.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
7 juni 2022

Het was echt heerlijk! Een enkele sushi vind ik echter wel groot. In 1x in je mond eet in ieder geval niet zo lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
7 juni 2022
Peter Straver
30 mei 2022

Stipt op tijd, heerlijke maaltijd. Top als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
30 mei 2022

Kwaliteit was iets minder dan dat ik gewend ben. Bezorging weer keurig op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart de brabander
29 mei 2022

Lekker vers smaakvolle sushi en bezorgt met een glimlach , voor ons de NR 1 in Ijsselstein

Bianca
29 mei 2022

eten was goed en lekker. Sushi dik in orde! Maar.. 1 euro bezorgkosten op een bestelling van 125 euro? Niet gepast.

Patrick
29 mei 2022
Hetty
22 mei 2022

Ook deze keer was het weer een feestje! Prachtig op tijd en heerlijk vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco Storm
19 mei 2022

Tja, beetje saai aan het worden maar het is voor ons gewoon de lekkerste en beste sushi uit deze omgeving. Kwaliteit en bezorging gewoon goed!!!

Triska Jakobs
15 mei 2022

het smaakt heerlijk maar het was in vergelijking tot andere afhaalrestaurants een kleine portie met in verhouding 2/3 rijst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffery
15 mei 2022

Goede sushi

M. H.
8 mei 2022
Hetty
8 mei 2022

Aanvankelijk had ik een klacht, maar deze is fantastisch opgelost!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne
30 april 2022
Tamara
29 april 2022

Enorm genoten!

Fam. Straver
25 april 2022

Perfect als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart ( de brabander)
23 april 2022

Goede en lekkere sushi, elke keer weer een feest om hun sushi te mogen eten , wij bestellen snel weer

bert vergeer
18 april 2022

de ebi fry was slap geworden en de cryspi rol met ebifry waren de rollen bij het begin en einde uit elkaar gevallen deze keer was het dus slecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martha
15 april 2022

Heerlijk

Hetty
11 april 2022

Zoals ik gewend ben! Hele goeie kwaliteit en mooi op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vi
10 april 2022

Super snel geleverd!! Heerlijk gegeten en alles was vers. Ik bestel zeker nog eens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
10 april 2022
Hendrick
2 april 2022
Sophie
2 april 2022

Altijd heerlijke sushi en vriendelijke mensen. De sushi heeft veel smaak, lekkere verse vis en de rijst is niet te zoet/een beetje zuur (wat positief is en ik vind passen bij sushirijst)

Chantal van Dingenen
2 april 2022

Was weer lekker!

Sandra
30 maart 2022

Was wel prima, de afwerking mag nog wat netter.

Hans den Hartog
21 maart 2022

Zoals altijd 5 sterren waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MH
14 maart 2022

Anders dan gewend, was het vandaag klef. Wij hadden de Sushi Winterbox.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karen
14 maart 2022

We hebben weer enorm genoten van de overheerlijke hapjes en prima bezorg service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
13 maart 2022

Zoals altijd: snelle, vriendelijke bezorging en de beste sushi!

Henk
27 februari 2022

Makkelijk online te bestellen, netjes op tijd bezorgd en heerlijk eten!

Remco Storm
27 februari 2022

Gewoon weer heel goed. Lekker, vers altijd weer een verassing om een verassing te ontvangen, een «  speciaaltje ». noemen ze het. Bezorging TOP

Peter
25 februari 2022

Prima sushi maar niet geweldig. Wat kleine porties. We zijn zelf iets beter gewend.

Noah
23 februari 2022

Heerlijke Sushi, echt een aanrader! Complimenten en ga zo door. Groetjes van een tevreden klant

Hetty
19 februari 2022

Het was weer prima op tijd en heerlijk van smaak!

Familie de Vries
19 februari 2022
WvL
12 februari 2022

Zeer tevreden. Lekker, netjes, op tijd klaar en goed verzorgd.

Cindy
6 februari 2022

Super vers en lekker!

Erik
30 januari 2022

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
30 januari 2022
Krista
28 januari 2022

Heerlijk eten en keurig op tijd

Robin
28 januari 2022

Heerlijk en snel geleverd 👍

Josje ligtermoed
27 januari 2022

Ik had wat warme gerechtjes, deze waren ondanks de aluminium folie niet echt warm. Verder alle lof.

Marc Budie
22 januari 2022
Sophie
22 januari 2022

Zeer snelle bezorging en heerlijke sushi!

Eliana
18 januari 2022

Super lekker en mooi op tijd bezorgd.

Hetty
16 januari 2022

Het was weer ontzettend lekker en prachtig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Straver
3 januari 2022

Weer heerlijk verzorgde sushi, perfect op gewenste tijd geleverd. Complimenten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John
1 januari 2021

Prima verzorgt alleen jammer dat er niet een bolletje wasabi bij zat. Als je voor dik 70 euro bestelt zou dit wel normaal moeten zijn.

Klein
1 januari 2021

Stond keurig optijd klaar. En smaakte weer voortreffelijk

M. H.
30 december 2021

Heerlijk de Winterbox

D
30 december 2021

Weer top sushi zoals altijd! :)

Nicoliene
29 december 2021

Niet lekker, veels te grof gesneden en erg grote stukken...smaakte allemaal hetzelfde

Menno
29 december 2021

Wederom prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bert vergeer
27 december 2021

ja zoals wij gewend zijn bij sushibox top

Bmu
27 december 2021

Heerlijk!

Henny
26 december 2021

Keurig op tijd bezorgd en wat een goede kwaliteit!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elenbaas
26 december 2021

Vriendelijke bezorging. Het eten was heerlijk. De warme gerechten waren ook echt warm. De rest heerlijk vers en gevarieerd. Aanrader!

Atorm
25 december 2021

Zoals we gewend zijn…. 👍🏼

Guusje
25 december 2021

De kerst op een gezellige manier ingeluid met een overheerlijke sushibox. Wij hadden ons geen beter begin van de kerstdagen kunnen wensen.

Nora
24 december 2021

Heerlijk- Kerstavond ⛄️🤶🏻🎄💫🌟

Familie de Vries
20 december 2021

Het was weer heelijk...

Marianne
18 december 2021

heerlijke sushibox, vers en smakelijk, in 1 woord genoten!

Hanneke Otter-van Dijk
17 december 2021

Was weer heerlijk en alles stond keurig op tijd klaar

Dewi
16 december 2021

De lekkerste sushi.. vers, goed gevuld kortom genieten

Hetty
12 december 2021

Het was weer fantastisch lekker en weer keurig op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
10 december 2021

Heerlijk, snel en makkelijk

Anja Blankenstein
6 december 2021

Precies om 18.00 uur werd onze bestelling geleverd.Top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart larmit
5 december 2021

Lekker eten zoals gewoon bij sushibox. Snel en vers geleverd zoals we gewend zijn van hun . The nr 1 in Ijsselstein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
5 december 2021
Hetty
4 december 2021
Schuitemaker
29 november 2021

Helaas zijn wij niet tevreden over de geleverde sushi. De presentatie en levering waren prima, maar de sushi was erg plakkerig, taai, koud en zat bij de sommige sushi wel heeeel veel rijst. We hadden erg veel zin in de sushi, maar we waren nogal teleurgesteld en vinden het vervelend dit zo te moeten melden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wedika Rambali
28 november 2021

Heb voor het eerst bij jullie besteld en het was heerlijk lekker genoten en bezorging was ook optijd ben super blij

Ilona
27 november 2021

Geweldige sushi, geweldige service

Peter Straver
22 november 2021
Menno
13 november 2021

Wederom lekker en op tijd. Top!

Nicole
12 november 2021

De Nigiri zijn deze keer erg dik en teveel rijst. Verder wel lekkere sushi.

Jan & Annemiek
12 november 2021

Heerlijk gegeten van al dat lekkers

Straver
10 november 2021

Goed als altijd! Wel voor het eerst dat we geen Wasabi meegeleverd kregen, hopelijk volgende keer wel weer...

Sophie
8 november 2021

Heerlijke sushi!

André
7 november 2021

De sushi-kwaliteit was prima en de bezorging is perfect. Goede bezorgers die echt op tijd je bestelling bezorgen.

Michael
6 november 2021

Heeeeeerrlijk!

Hetty
10 oktober 2021

Prima kwaliteit! Uitstekende bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Straver
4 oktober 2021

Heerlijk als altijd!

Robin
4 oktober 2021

Super lekker en strak op tijd geleverd 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

kirsten
3 oktober 2021

snel bezorgd & het was heerrrrrlijk! bestel nooit meer bij een ander

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart de brabander
26 september 2021

Gewoon de beste uit Ijsselstein. Vriendelijk personeel Vriendelijke bezorgers , en altijd lekker vers en smaakvol gemaakt de sushi, een ECHTE AANRADER.

Sophie
23 september 2021

Altijd heerlijk en vriendelijke mensen!

JMV
18 september 2021

Het stond klaar op het gekozen tijdstip om af te halen. De 1-persoonsbox was een goede hoeveelheid voor 1 persoon, sushi was lekker.

Roos
18 september 2021

Was heerlijk en super snel thuis afgeleverd!

Tamara
17 september 2021

Het was voor mij en me zoon van 11 weer een Sushibox feest! Heerlijk en keurig optijd!

Straver
13 september 2021

Top als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Britt
12 september 2021

Erg lekkere en verse sushi, voor herhaling vatbaar!

Anoniem
8 september 2021

Was lekkere sushi en goed optijd!

Hetty
5 september 2021

Zoals altijd prima kwaliteit en stipte bezorging!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
29 augustus 2021
Barbara
29 augustus 2021

Echt de beste afhaal sushi die ik ken. Vers, smaakvol, strak gerold. Vooral de crunchy maki ebi tempura vind ik altijd top. Maar die met tonijn in hele dunne omelet gerold ook. En de kwaliteit van de sashimi was ook heel goed. Kortom, echt top!

Sandra
29 augustus 2021

Het duurde lang!! Iets té lang naar mijn zin, want als je trek hebt wil je eten.... en niet nog een uur wachten. Maar de bezorger was keurig, dus over hem geen klagen. Het eten....ik weet het niet zo, het was al even geleden voor mij. En het leek nu minder dan voorheen, normaal smikkel ik alles op. En nu had ik er al gauw genoeg van, het is niet écht top. Niet zoals ik gewend ben geweest.... heel jammer, want bepaald goedkoop is dit niet te noemen.

J.Joop Klever
28 augustus 2021
rinus
28 augustus 2021

het was heerlijk

Hetty
22 augustus 2021

Heerlijke sushi. Een aanrader. Kwaliteit en bezorging tiptop!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
20 augustus 2021

Heerlijk eten

Fieke
15 augustus 2021

Alles was weer top! Ook heel erg bedankt voor de extra sushi creatie van de chef. Een leuke verrassing :) PS. Misschien is het een idee om een zoekfunctie toe te voegen in de sushibox app, iets waar wij altijd behoefte aan hebben tijdens bestellen. Gewoon een ideetje :) fijne avond!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte Bakker
12 augustus 2021

Super lekker! Altijd heerlijk om bij jullie te bestellen. Vriendelijk personeel en vreselijk goede kwaliteit!

Cathalijne
9 augustus 2021

Zoals we gewend zijn: op tijd en fantastisch! Echt elke keer een feestje.

Hetty
8 augustus 2021

Heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ray
8 augustus 2021

Kwaliteit was weer prima en zo ook de bezorging.

Fieke
7 augustus 2021

Het was weer heerlijk. Favoriet in Ijsselstein. Bezorging ook geweldig precies optijd 👍🏻👍🏻👍🏻 Bedankt, ga zo door :)

Simone
19 juli 2021

Ik vond de sushi helemaal niet vers, de komkommer waren in alle stukjes sushi uitgedroogd en de kip was taai. Ik had er een hoge verwachting bij omdat iedereen wel eens bij Sushibox heeft besteld. Voor mij geen 2e keer meer.

Annemiek
18 juli 2021

Goede ervaringen met sushibox. Prettige mensen, op tijd geleverd.

Pijl
17 juli 2021
Hetty
12 juli 2021

Helaas was de rijst in de makki wat droog! Het overige was prima. De bezorging weer stipt op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DeMunck
10 juli 2021

Snelle levering, goede kwaliteit, aanrader.

Straver
5 juli 2021

Top als altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
4 juli 2021

Altijd heerlijke sushi en hele aardige en behulpzame mensen! Ik was vergeten te melden dat ik geen gember en wasabi wilde, die hebben ze netjes apart gedaan.

TDK
4 juli 2021

Keurig op tijd. Warme gerechten nog heerlijk en sushi fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louwman
4 juli 2021

Heerlijk eten, hele snelle bezorging en vriendelijke jongeman :-)

Dirk Westerduin
4 juli 2021

Alles lekker vers zoals altijd bij jullie.

Fieke
1 juli 2021

Favoriete sushi in Ijsselstein! Het was weer super lekker, bedankt :)

Hetty
27 juni 2021

Zoals gebruikelijk prima kwaliteit en wederom stipt op tijd bezorgd! Grote klasse!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jb
27 juni 2021
Alice
26 juni 2021
Dirk
24 juni 2021

Keurig gebeld dat het eten onderweg was top jammer dat het een beetje rommelig in de doosjes zat verder heerlijk gegeten

Floor
20 juni 2021

Heerlijke verse sushi. Veel keus! Echt een aanrader!

Gerard
20 juni 2021
Timmer
20 juni 2021

Was weer top lekker vers en smaakte weer heerlijk

SB
19 juni 2021
Bram verhoef
19 juni 2021

Super lekker

Van Kuilenburg
17 juni 2021

Heerlijk zoals altijd en bedankt voor de verfrissing. Bezorging weer stipt. Kotom geweldig formule.

Marco
17 juni 2021

Alles was weer heerlijk en perfect 👌

Sandra
17 juni 2021

Met zoveel keuze voor sushi om ons heen blijft Sushi box mijn favoriet. Steekt er met kop en schouders bovenuit.

Menno
17 juni 2021

Lekkere sushi. Ziet er verzorgt uit en mooi en stevig gemaakt. Bezorging uitstekend en eerder dan verwacht.

Suzanne Adipi-Jansen
16 juni 2021

Echt heel tevreden

Jeroen
16 juni 2021

Stabiel goede kwaliteit sushi bij Sushibox!

Wim
16 juni 2021

Super en o afgesproken tijd

Rian
13 juni 2021

Afgehaald. Was weer uitstekend.

Astrid
12 juni 2021

Was weer smullen!!

Daniëlla
6 juni 2021

We zijn heel erg tevreden over de gemaakte afspraak met Richard en het lekkere eten. Grote klasse!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Irma
6 juni 2021
Jenny
5 juni 2021

Heerlijke sushi en ook nog voor mensen die geen gluten kunnen eten!

Truus
4 juni 2021
Straver
31 mei 2021

Stipt op tijd en heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sterre
31 mei 2021

Erg tevreden! Altijd de juiste bestelling geleverd en de sushi is heerlijk en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charlotte Bakker
30 mei 2021
Hetty
30 mei 2021

Het was weer klasse! Heerlijk gegeten en zo netjes op tijd bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans den Hartog
30 mei 2021
M. H.
29 mei 2021

Het smaakte weer perfect!

Moniue
24 mei 2021

Zooo lekker dat we het ritje naar Ijsselstein er voor over hebben. Keurig op tijd klaar altijd! Elke keer genieten.

Helen Borst
16 mei 2021

Het was weer heerlijk vers we hebben genoten. Een tip voor bestellingen, een stikker op het doosje met de nummers zodat je weet welke sushi het is. Zeker handig met zo'n grote bestelling als wij hadden.

Familie de Vries
16 mei 2021

Heerlijke Sushi. Super!

Ernst
16 mei 2021

Iedere keer weer is de sushi van constante en hoge kwaliteit. Al jaren ons favoriete sushi adres met ontzettend vriendelijke en aardige bediening als bonus

Steven
13 mei 2021

Het was zo als altijd heerlijk

Fieke
13 mei 2021

Sushi is altijd heerlijk bij Sushibox. Onze favoriet in Ijsselstein. Bezorging is ook altijd goed en op tijd. Geweldig dus.

Straver
10 mei 2021

Top als altijd. Met leuke moederdag verrassing deze keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Ruszczynski
10 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk! Fantastische smaken, vers bereid, mooi opgemaakt.

LM
10 mei 2021

Perfect op tijd en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucas
9 mei 2021

Superkwaliteit zoals altijd! Goed te merken dat alles vers gemaakt is! Mooi op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick Wolf
9 mei 2021
Rob Toft
3 mei 2021

Heerlijk, goed verzorgd, ruime keus en ruim voldoende. Al jaren onze favoriete japans eten.

Hetty
2 mei 2021

Hele goeie kwaliteit en stipte bezorging! Een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sophie
1 mei 2021
Anja
26 april 2021

Super!

Annelies
18 april 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
18 april 2021

Hele goeie kwaliteit en keurig op tijd bezorgd!! Een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie de Vries
18 april 2021

Zoals altijd. Heerlijk gegeten !

Ben
17 april 2021

Was weer helemaal top heerlijk gegeten

Marleen Blonk
17 april 2021

Heerlijk, vers en feestelijk

Timmer
11 april 2021

Was weer top lekker vers en goede bezorging 👍

Krista
11 april 2021

De sushi was perfect! Het warme eten goed warm, het was echt heerlijk allemaal

Chantal
8 april 2021
Hetty
4 april 2021

Zoals altijd, zeer goeie kwaliteit en stipte bezorging!! Klasse!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
3 april 2021

Heerlijk!

Mirjam
3 april 2021

Het eten was weer helemaal geweldig! Echt top.

Wendy
2 april 2021

Bestelling was netjes op tijd. We hebben genoten. Het was weer heerlijk.

Anne
2 april 2021

De rijst was heel waterig en veel te plakkerig, het was echt niet lekker