Avaliações de Sushibox IJsselstein

Avaliações recentes

5.0
Peter Straver
26 setembro 2022

Stipt op tijd en perfecte kwaliteit.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
18 setembro 2022
Jorien de Groot
12 setembro 2022
Nb
10 setembro 2022

Heerlijk

Cathalijne
9 setembro 2022

Heerlijk!

M.H.
8 setembro 2022

Het was wéér heerlijk!

Henny
4 setembro 2022

Was heerlijk,super vers!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick
4 setembro 2022
Aridjis
29 agosto 2022
Ruszczynski
29 agosto 2022

Zoals altijd weer super vers en heerlijk van smaak. Genoten!

Hetty
28 agosto 2022

Alles was weer tip top in orde!! Kwaliteit uitstekend en bezorging prachtig op tijd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karen
22 agosto 2022

Het was weer heerlijk! Altijd een feestje om sushi te bestellen bij jullie

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
21 agosto 2022

Kwaliteit prima! Bezorging wat vroeg en sojasaus vergeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Palthe
20 agosto 2022
Straver
15 agosto 2022
Hetty
14 agosto 2022

Het was weer heerlijk!

Juri sluus
14 agosto 2022

Sushi was erg lekker je kon merken dat het erg vers was

Marieke
13 agosto 2022

Heerlijke verse sushi.

Peter
13 agosto 2022

Altijd zeer tevreden over de kwaliteit van Sushi

Straver Peter
15 julho 2022

Top weer!

Roeling
13 julho 2022

Net als alle andere keren super lekker, goed verzorgd en komen graag terug.

Fam. Straver
5 julho 2022

Top als altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
3 julho 2022

Het was weer kwalitatief zeer goed en prachtig op tijd! Bedankt voor het heerlijke extraatje!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wagner-de Jong
1 julho 2022

Wat een klantvriendelijke mensen. Bestelling keurig op tijd gereed. Vers en kwaliteit uitstekend. Uitgebreid assortiment. Eén verbeterpunt vooral voor de mensen die voor het eerst online sushi bestellen: aantal stuks kan duidelijker omschreven worden. Ik ga hier vaker bestellen!

Astrid
30 junho 2022

Het was weer super lekker en op tijd bezorgd:))

Hetty
26 junho 2022

Zoals ik gewend ben. Heerlijke sushi en ruim op tijd bezorgd. Één smetje, ik kreeg maki komkommer ipv maki avocado.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erwin
7 junho 2022

Het was echt heerlijk! Een enkele sushi vind ik echter wel groot. In 1x in je mond eet in ieder geval niet zo lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sophie
7 junho 2022
Peter Straver
30 maio 2022

Stipt op tijd, heerlijke maaltijd. Top als altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
30 maio 2022

Kwaliteit was iets minder dan dat ik gewend ben. Bezorging weer keurig op tijd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bart de brabander
29 maio 2022

Lekker vers smaakvolle sushi en bezorgt met een glimlach , voor ons de NR 1 in Ijsselstein

Bianca
29 maio 2022

eten was goed en lekker. Sushi dik in orde! Maar.. 1 euro bezorgkosten op een bestelling van 125 euro? Niet gepast.

Patrick
29 maio 2022
Hetty
22 maio 2022

Ook deze keer was het weer een feestje! Prachtig op tijd en heerlijk vers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Remco Storm
19 maio 2022

Tja, beetje saai aan het worden maar het is voor ons gewoon de lekkerste en beste sushi uit deze omgeving. Kwaliteit en bezorging gewoon goed!!!

Triska Jakobs
15 maio 2022

het smaakt heerlijk maar het was in vergelijking tot andere afhaalrestaurants een kleine portie met in verhouding 2/3 rijst.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeffery
15 maio 2022

Goede sushi

M. H.
8 maio 2022
Hetty
8 maio 2022

Aanvankelijk had ik een klacht, maar deze is fantastisch opgelost!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marianne
30 abril 2022
Tamara
29 abril 2022

Enorm genoten!

Fam. Straver
25 abril 2022

Perfect als altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bart ( de brabander)
23 abril 2022

Goede en lekkere sushi, elke keer weer een feest om hun sushi te mogen eten , wij bestellen snel weer

bert vergeer
18 abril 2022

de ebi fry was slap geworden en de cryspi rol met ebifry waren de rollen bij het begin en einde uit elkaar gevallen deze keer was het dus slecht

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Martha
15 abril 2022

Heerlijk

Hetty
11 abril 2022

Zoals ik gewend ben! Hele goeie kwaliteit en mooi op tijd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Vi
10 abril 2022

Super snel geleverd!! Heerlijk gegeten en alles was vers. Ik bestel zeker nog eens

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge
10 abril 2022
Hendrick
2 abril 2022
Sophie
2 abril 2022

Altijd heerlijke sushi en vriendelijke mensen. De sushi heeft veel smaak, lekkere verse vis en de rijst is niet te zoet/een beetje zuur (wat positief is en ik vind passen bij sushirijst)

Chantal van Dingenen
2 abril 2022

Was weer lekker!

Sandra
30 março 2022

Was wel prima, de afwerking mag nog wat netter.

Hans den Hartog
21 março 2022

Zoals altijd 5 sterren waard.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MH
14 março 2022

Anders dan gewend, was het vandaag klef. Wij hadden de Sushi Winterbox.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Karen
14 março 2022

We hebben weer enorm genoten van de overheerlijke hapjes en prima bezorg service

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sophie
13 março 2022

Zoals altijd: snelle, vriendelijke bezorging en de beste sushi!

Henk
27 fevereiro 2022

Makkelijk online te bestellen, netjes op tijd bezorgd en heerlijk eten!

Remco Storm
27 fevereiro 2022

Gewoon weer heel goed. Lekker, vers altijd weer een verassing om een verassing te ontvangen, een «  speciaaltje ». noemen ze het. Bezorging TOP

Peter
25 fevereiro 2022

Prima sushi maar niet geweldig. Wat kleine porties. We zijn zelf iets beter gewend.

Noah
23 fevereiro 2022

Heerlijke Sushi, echt een aanrader! Complimenten en ga zo door. Groetjes van een tevreden klant

Hetty
19 fevereiro 2022

Het was weer prima op tijd en heerlijk van smaak!

Familie de Vries
19 fevereiro 2022
WvL
12 fevereiro 2022

Zeer tevreden. Lekker, netjes, op tijd klaar en goed verzorgd.

Cindy
6 fevereiro 2022

Super vers en lekker!

Erik
30 janeiro 2022

Perfect

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick
30 janeiro 2022
Krista
28 janeiro 2022

Heerlijk eten en keurig op tijd

Robin
28 janeiro 2022

Heerlijk en snel geleverd 👍

Josje ligtermoed
27 janeiro 2022

Ik had wat warme gerechtjes, deze waren ondanks de aluminium folie niet echt warm. Verder alle lof.

Marc Budie
22 janeiro 2022
Sophie
22 janeiro 2022

Zeer snelle bezorging en heerlijke sushi!

Eliana
18 janeiro 2022

Super lekker en mooi op tijd bezorgd.

Hetty
16 janeiro 2022

Het was weer ontzettend lekker en prachtig op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter Straver
3 janeiro 2022

Weer heerlijk verzorgde sushi, perfect op gewenste tijd geleverd. Complimenten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

John
1 janeiro 2021

Prima verzorgt alleen jammer dat er niet een bolletje wasabi bij zat. Als je voor dik 70 euro bestelt zou dit wel normaal moeten zijn.

Klein
1 janeiro 2021

Stond keurig optijd klaar. En smaakte weer voortreffelijk

M. H.
30 dezembro 2021

Heerlijk de Winterbox

D
30 dezembro 2021

Weer top sushi zoals altijd! :)

Nicoliene
29 dezembro 2021

Niet lekker, veels te grof gesneden en erg grote stukken...smaakte allemaal hetzelfde

Menno
29 dezembro 2021

Wederom prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

bert vergeer
27 dezembro 2021

ja zoals wij gewend zijn bij sushibox top

Bmu
27 dezembro 2021

Heerlijk!

Henny
26 dezembro 2021

Keurig op tijd bezorgd en wat een goede kwaliteit!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elenbaas
26 dezembro 2021

Vriendelijke bezorging. Het eten was heerlijk. De warme gerechten waren ook echt warm. De rest heerlijk vers en gevarieerd. Aanrader!

Atorm
25 dezembro 2021

Zoals we gewend zijn…. 👍🏼

Guusje
25 dezembro 2021

De kerst op een gezellige manier ingeluid met een overheerlijke sushibox. Wij hadden ons geen beter begin van de kerstdagen kunnen wensen.

Nora
24 dezembro 2021

Heerlijk- Kerstavond ⛄️🤶🏻🎄💫🌟

Familie de Vries
20 dezembro 2021

Het was weer heelijk...

Marianne
18 dezembro 2021

heerlijke sushibox, vers en smakelijk, in 1 woord genoten!

Hanneke Otter-van Dijk
17 dezembro 2021

Was weer heerlijk en alles stond keurig op tijd klaar

Dewi
16 dezembro 2021

De lekkerste sushi.. vers, goed gevuld kortom genieten

Hetty
12 dezembro 2021

Het was weer fantastisch lekker en weer keurig op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Chantal
10 dezembro 2021

Heerlijk, snel en makkelijk

Anja Blankenstein
6 dezembro 2021

Precies om 18.00 uur werd onze bestelling geleverd.Top !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bart larmit
5 dezembro 2021

Lekker eten zoals gewoon bij sushibox. Snel en vers geleverd zoals we gewend zijn van hun . The nr 1 in Ijsselstein

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Frank
5 dezembro 2021
Hetty
4 dezembro 2021
Schuitemaker
29 novembro 2021

Helaas zijn wij niet tevreden over de geleverde sushi. De presentatie en levering waren prima, maar de sushi was erg plakkerig, taai, koud en zat bij de sommige sushi wel heeeel veel rijst. We hadden erg veel zin in de sushi, maar we waren nogal teleurgesteld en vinden het vervelend dit zo te moeten melden.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wedika Rambali
28 novembro 2021

Heb voor het eerst bij jullie besteld en het was heerlijk lekker genoten en bezorging was ook optijd ben super blij

Ilona
27 novembro 2021

Geweldige sushi, geweldige service

Peter Straver
22 novembro 2021
Menno
13 novembro 2021

Wederom lekker en op tijd. Top!

Nicole
12 novembro 2021

De Nigiri zijn deze keer erg dik en teveel rijst. Verder wel lekkere sushi.

Jan & Annemiek
12 novembro 2021

Heerlijk gegeten van al dat lekkers

Straver
10 novembro 2021

Goed als altijd! Wel voor het eerst dat we geen Wasabi meegeleverd kregen, hopelijk volgende keer wel weer...

Sophie
8 novembro 2021

Heerlijke sushi!

André
7 novembro 2021

De sushi-kwaliteit was prima en de bezorging is perfect. Goede bezorgers die echt op tijd je bestelling bezorgen.

Michael
6 novembro 2021

Heeeeeerrlijk!

Hetty
10 outubro 2021

Prima kwaliteit! Uitstekende bezorging!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Straver
4 outubro 2021

Heerlijk als altijd!

Robin
4 outubro 2021

Super lekker en strak op tijd geleverd 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

kirsten
3 outubro 2021

snel bezorgd & het was heerrrrrlijk! bestel nooit meer bij een ander

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bart de brabander
26 setembro 2021

Gewoon de beste uit Ijsselstein. Vriendelijk personeel Vriendelijke bezorgers , en altijd lekker vers en smaakvol gemaakt de sushi, een ECHTE AANRADER.

Sophie
23 setembro 2021

Altijd heerlijk en vriendelijke mensen!

JMV
18 setembro 2021

Het stond klaar op het gekozen tijdstip om af te halen. De 1-persoonsbox was een goede hoeveelheid voor 1 persoon, sushi was lekker.

Roos
18 setembro 2021

Was heerlijk en super snel thuis afgeleverd!

Tamara
17 setembro 2021

Het was voor mij en me zoon van 11 weer een Sushibox feest! Heerlijk en keurig optijd!

Straver
13 setembro 2021

Top als altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Britt
12 setembro 2021

Erg lekkere en verse sushi, voor herhaling vatbaar!

Anoniem
8 setembro 2021

Was lekkere sushi en goed optijd!

Hetty
5 setembro 2021

Zoals altijd prima kwaliteit en stipte bezorging!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Peter
29 agosto 2021
Barbara
29 agosto 2021

Echt de beste afhaal sushi die ik ken. Vers, smaakvol, strak gerold. Vooral de crunchy maki ebi tempura vind ik altijd top. Maar die met tonijn in hele dunne omelet gerold ook. En de kwaliteit van de sashimi was ook heel goed. Kortom, echt top!

Sandra
29 agosto 2021

Het duurde lang!! Iets té lang naar mijn zin, want als je trek hebt wil je eten.... en niet nog een uur wachten. Maar de bezorger was keurig, dus over hem geen klagen. Het eten....ik weet het niet zo, het was al even geleden voor mij. En het leek nu minder dan voorheen, normaal smikkel ik alles op. En nu had ik er al gauw genoeg van, het is niet écht top. Niet zoals ik gewend ben geweest.... heel jammer, want bepaald goedkoop is dit niet te noemen.

J.Joop Klever
28 agosto 2021
rinus
28 agosto 2021

het was heerlijk

Hetty
22 agosto 2021

Heerlijke sushi. Een aanrader. Kwaliteit en bezorging tiptop!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul
20 agosto 2021

Heerlijk eten

Fieke
15 agosto 2021

Alles was weer top! Ook heel erg bedankt voor de extra sushi creatie van de chef. Een leuke verrassing :) PS. Misschien is het een idee om een zoekfunctie toe te voegen in de sushibox app, iets waar wij altijd behoefte aan hebben tijdens bestellen. Gewoon een ideetje :) fijne avond!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Charlotte Bakker
12 agosto 2021

Super lekker! Altijd heerlijk om bij jullie te bestellen. Vriendelijk personeel en vreselijk goede kwaliteit!

Cathalijne
9 agosto 2021

Zoals we gewend zijn: op tijd en fantastisch! Echt elke keer een feestje.

Hetty
8 agosto 2021

Heerlijk!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ray
8 agosto 2021

Kwaliteit was weer prima en zo ook de bezorging.

Fieke
7 agosto 2021

Het was weer heerlijk. Favoriet in Ijsselstein. Bezorging ook geweldig precies optijd 👍🏻👍🏻👍🏻 Bedankt, ga zo door :)

Simone
19 julho 2021

Ik vond de sushi helemaal niet vers, de komkommer waren in alle stukjes sushi uitgedroogd en de kip was taai. Ik had er een hoge verwachting bij omdat iedereen wel eens bij Sushibox heeft besteld. Voor mij geen 2e keer meer.

Annemiek
18 julho 2021

Goede ervaringen met sushibox. Prettige mensen, op tijd geleverd.

Pijl
17 julho 2021
Hetty
12 julho 2021

Helaas was de rijst in de makki wat droog! Het overige was prima. De bezorging weer stipt op tijd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

DeMunck
10 julho 2021

Snelle levering, goede kwaliteit, aanrader.

Straver
5 julho 2021

Top als altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sophie
4 julho 2021

Altijd heerlijke sushi en hele aardige en behulpzame mensen! Ik was vergeten te melden dat ik geen gember en wasabi wilde, die hebben ze netjes apart gedaan.

TDK
4 julho 2021

Keurig op tijd. Warme gerechten nog heerlijk en sushi fantastisch!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Louwman
4 julho 2021

Heerlijk eten, hele snelle bezorging en vriendelijke jongeman :-)

Dirk Westerduin
4 julho 2021

Alles lekker vers zoals altijd bij jullie.

Fieke
1 julho 2021

Favoriete sushi in Ijsselstein! Het was weer super lekker, bedankt :)

Hetty
27 junho 2021

Zoals gebruikelijk prima kwaliteit en wederom stipt op tijd bezorgd! Grote klasse!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jb
27 junho 2021
Alice
26 junho 2021
Dirk
24 junho 2021

Keurig gebeld dat het eten onderweg was top jammer dat het een beetje rommelig in de doosjes zat verder heerlijk gegeten

Floor
20 junho 2021

Heerlijke verse sushi. Veel keus! Echt een aanrader!

Gerard
20 junho 2021
Timmer
20 junho 2021

Was weer top lekker vers en smaakte weer heerlijk

SB
19 junho 2021
Bram verhoef
19 junho 2021

Super lekker

Van Kuilenburg
17 junho 2021

Heerlijk zoals altijd en bedankt voor de verfrissing. Bezorging weer stipt. Kotom geweldig formule.

Marco
17 junho 2021

Alles was weer heerlijk en perfect 👌

Sandra
17 junho 2021

Met zoveel keuze voor sushi om ons heen blijft Sushi box mijn favoriet. Steekt er met kop en schouders bovenuit.

Menno
17 junho 2021

Lekkere sushi. Ziet er verzorgt uit en mooi en stevig gemaakt. Bezorging uitstekend en eerder dan verwacht.

Suzanne Adipi-Jansen
16 junho 2021

Echt heel tevreden

Jeroen
16 junho 2021

Stabiel goede kwaliteit sushi bij Sushibox!

Wim
16 junho 2021

Super en o afgesproken tijd

Rian
13 junho 2021

Afgehaald. Was weer uitstekend.

Astrid
12 junho 2021

Was weer smullen!!

Daniëlla
6 junho 2021

We zijn heel erg tevreden over de gemaakte afspraak met Richard en het lekkere eten. Grote klasse!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Irma
6 junho 2021
Jenny
5 junho 2021

Heerlijke sushi en ook nog voor mensen die geen gluten kunnen eten!

Truus
4 junho 2021
Straver
31 maio 2021

Stipt op tijd en heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sterre
31 maio 2021

Erg tevreden! Altijd de juiste bestelling geleverd en de sushi is heerlijk en vers!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Charlotte Bakker
30 maio 2021
Hetty
30 maio 2021

Het was weer klasse! Heerlijk gegeten en zo netjes op tijd bezorgd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans den Hartog
30 maio 2021
M. H.
29 maio 2021

Het smaakte weer perfect!

Moniue
24 maio 2021

Zooo lekker dat we het ritje naar Ijsselstein er voor over hebben. Keurig op tijd klaar altijd! Elke keer genieten.

Helen Borst
16 maio 2021

Het was weer heerlijk vers we hebben genoten. Een tip voor bestellingen, een stikker op het doosje met de nummers zodat je weet welke sushi het is. Zeker handig met zo'n grote bestelling als wij hadden.

Familie de Vries
16 maio 2021

Heerlijke Sushi. Super!

Ernst
16 maio 2021

Iedere keer weer is de sushi van constante en hoge kwaliteit. Al jaren ons favoriete sushi adres met ontzettend vriendelijke en aardige bediening als bonus

Steven
13 maio 2021

Het was zo als altijd heerlijk

Fieke
13 maio 2021

Sushi is altijd heerlijk bij Sushibox. Onze favoriet in Ijsselstein. Bezorging is ook altijd goed en op tijd. Geweldig dus.

Straver
10 maio 2021

Top als altijd. Met leuke moederdag verrassing deze keer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam. Ruszczynski
10 maio 2021

Zoals altijd weer heerlijk! Fantastische smaken, vers bereid, mooi opgemaakt.

LM
10 maio 2021

Perfect op tijd en heerlijk

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lucas
9 maio 2021

Superkwaliteit zoals altijd! Goed te merken dat alles vers gemaakt is! Mooi op tijd geleverd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Rick Wolf
9 maio 2021
Rob Toft
3 maio 2021

Heerlijk, goed verzorgd, ruime keus en ruim voldoende. Al jaren onze favoriete japans eten.

Hetty
2 maio 2021

Hele goeie kwaliteit en stipte bezorging! Een aanrader!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sophie
1 maio 2021
Anja
26 abril 2021

Super!

Annelies
18 abril 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
18 abril 2021

Hele goeie kwaliteit en keurig op tijd bezorgd!! Een aanrader!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Familie de Vries
18 abril 2021

Zoals altijd. Heerlijk gegeten !

Ben
17 abril 2021

Was weer helemaal top heerlijk gegeten

Marleen Blonk
17 abril 2021

Heerlijk, vers en feestelijk

Timmer
11 abril 2021

Was weer top lekker vers en goede bezorging 👍

Krista
11 abril 2021

De sushi was perfect! Het warme eten goed warm, het was echt heerlijk allemaal

Chantal
8 abril 2021
Hetty
4 abril 2021

Zoals altijd, zeer goeie kwaliteit en stipte bezorging!! Klasse!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Niels
3 abril 2021

Heerlijk!

Mirjam
3 abril 2021

Het eten was weer helemaal geweldig! Echt top.

Wendy
2 abril 2021

Bestelling was netjes op tijd. We hebben genoten. Het was weer heerlijk.

Anne
2 abril 2021

De rijst was heel waterig en veel te plakkerig, het was echt niet lekker

Barbara
31 março 2021

Zoals altijd heerlijk. Alleen zou ik graag de wasabi, gember en wakame in een apart bakje hebben en niet bij sushi, die daar vaak tegenaan ligt.

Sandra
29 março 2021

De lentebox vandaag besteld., Als altijd op tijd bezorgd en lekker vers.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Linda
29 março 2021

Het was helemaal top, op tijd klaar! En de smaak perfect. Wij zijn heel tevreden

Linda
27 março 2021

Super goed weer!

Valente
26 março 2021

Het was weer geweldig lekker. De rainbow roll is een echte aanrader.

Marianne
22 março 2021

zoals altijd een heerlijke sushibox, genoten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
20 março 2021

Het was weer keurig op tijd en de kwaliteit was weer voortreffelijk!!

Henk de Jong
15 março 2021

Weer stipt op tijd met heerlijk eten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michael
13 março 2021

Kwaliteit top. Bezorging iets verlaat.

Kkaatje
12 março 2021

Prima en lekkere sushi. Levering op tijd. Kortom helemaal Top!

jozef
7 março 2021

Super geregeld! lekker eten bestelling was ietsjes vroeger dan gepland maar dat was niet erg!

Karen
7 março 2021

Wederom weer keurig op tijd bezorgd, wat warm hoort te zijn is warm, alles netjes verpakt en afgeleverd. Conclusie; wij hebben weer enorm heerlijk gegeten en genoten van jullie gerechtjes, bedankt!

Annelies
5 março 2021

Heerlijke verse sushi en gebracht op de afgesproken tijd. Helemaal top!

Hester
4 março 2021

We hebben heerlijk gegeten. Het was net alsof we even weer in Japan waren. De kwaliteit van de sushi was super. En de huisgemaakte sojasaus was een echte winnaar

Boere
28 fevereiro 2021

Super makkelijk geregeld en erg lekker.

Jolanda
26 fevereiro 2021

Heerlijk en vers

Michaël
26 fevereiro 2021

Perfecte timing weer. Sushibox voor 2 personen was weer overheerlijk.

Straver
22 fevereiro 2021

Zoals altijd was het weer geweldig lekker en mooi op tijd bezorgd.

Einar
22 fevereiro 2021

Heerlijke sushi weer! Lekker snel geleverd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
21 fevereiro 2021

Het was weer erg lekker!! Goed warm ook en prachtig op tijd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kay
19 fevereiro 2021

Wat een leuke verrassing vandaag. Special was heerlijk. Jullie snappen ECHT hoe je gasten aan je bindt 😉. Toppers!

familie Hagmeijer
15 fevereiro 2021

op tijd bezorgd lekker vers heerlijk gegeten

Valente
14 fevereiro 2021

2e week achter elkaar dat we hier afhalen. Hier krijg je de beste sushi uit de regio. Het is wel redelijk aan de prijs als je veel bestelt dat niet in een box zit, dus volgende week weer afhalen zit er even niet in :) Maar kwaliteit is perfect en de bestelling is ook altijd op tijd gereed om mee te nemen.

Annemarie
13 fevereiro 2021

We bestellen regelmatig sushi Sushibox IJsselstein is 1 van onze favoriete locaties We vinden de seizoensgebonden boxen altijd erg lekker, maar ook de sushi met ei aan de buitenzijde. Op 12/2 hadden we ook tempura garnalen besteld Die waren echt gloeiend heet toen we ze kregen Echt super lekker!!!!

Chris
12 fevereiro 2021

Smaakte top!

mija
12 fevereiro 2021
Michaël van Kuilenburg
11 fevereiro 2021

Leuk om jullie even live te hebben gezien. Was weer voortreffelijk. Heerlijk gegeten. Ga zo door en groeten van Michaël

Valente
6 fevereiro 2021

Afgehaald. Alles stond klaar op tijd. De sushi is van superkwaliteit. We gaan vaker hier bestellen.

Astrid
6 fevereiro 2021

Was weer super lekker!!

Krista
6 fevereiro 2021

Tijd gelden dat we zulke heerlijke Sushi hebben gegeten! Bestelling was keurig op tijd.

Linda Hunter
6 fevereiro 2021
Sandra
5 fevereiro 2021

Heerlijk gegeten!!

Dini
5 fevereiro 2021

De sushibox de luxe voldeed aan de verwachting, we hebben heerlijk gegeten

Ambaum
5 fevereiro 2021

Was heel lekker. Warme gerechten zouden iets warmer mogen zijn.

Timal
1 fevereiro 2021

Goede service, uitstekende kwaliteit!

Mirjam
31 janeiro 2021
Oostrom
31 janeiro 2021

Was heerlijk dank jullie wel ook voor de snelle bezorging

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

RJJ
31 janeiro 2021

Het was weer geweldig! Helaas duurde het wel lang voor het er was, maar het was het wachten waard.

Henk
30 janeiro 2021

Vlotte levering van heerlijk eten

paula de bruin
27 janeiro 2021
W. de Vries
25 janeiro 2021

Het was weer lekker! Compliment.

Hetty
24 janeiro 2021

Het was weer heerlijk. De kwaliteit van deze sushi is voortreffelijk! De bezorging ook weer stipt op tijd!! Klasse 👍🏼

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Elle
24 janeiro 2021

Top!! Heerlijk, de complimenten!

Ingrid
24 janeiro 2021

Altijd weer even vers en lekker! En grote service bij verzoekjes.

R.
23 janeiro 2021

Sushi rolletjes waren erg klein, ipv dat 8 rolletjes net in een bakje passen, was er nu voldoende ruimte over, jammer

Gaia Romero
23 janeiro 2021

Lekkere sushi, fantastische service!

Sophie
23 janeiro 2021

Heerlijke sushi voor lunch en diner!

Karoy
21 janeiro 2021

De kwaliteit van de sushi is voortreffelijk.

Mari
21 janeiro 2021
Karen
18 janeiro 2021

Altijd heerlijk gemaakte sushi, de producten die een beetje warm horen te zijn zijn dat ook altijd. Het wordt altijd keurig op tijd geleverd en de communicatie verloopt geweldig, ga zo door!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jeroen
17 janeiro 2021
Michael
17 janeiro 2021

Zoals altijd heerlijke sushi, prima op tijd bezorgd ondanks de sneeuwval. Topbedrijf!

Straver
5 janeiro 2021

Top als altijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kay
2 janeiro 2020

Super (constante) kwaliteit en zeer vriendelijk. Komen graag bij jullie. Tip: wellicht iets meer variatie (niet zozeer qua breedte assortiment maar qua echte smaakverschillen.

Storm
2 janeiro 2020

Super vers...... heerlijk.

John
2 janeiro 2020

Prima hoor.

SB
1 janeiro 2020

Wederom genoten’

Van Kuilenburg
30 dezembro 2020

Weer heerlijk gegeten. Timing was wederom perfect. Dikke pluim voor Sushibox en de beste wensen voor het nieuwe jaar. Michaël

Inez
26 dezembro 2020

Uitstekend.

Debby
24 dezembro 2020

De sushi is de lekkerste die ik ooit gegeten heb. Elke hap is een traktatie. Bestellen gaat makkelijk, bezorgen is snel en het eten is vers. Een echte aanrader.

Wendy
24 dezembro 2020

Het eten was heerlijk. Alles netjes verpakt en compleet(stokjes, wasabi, sojasaus, servetjes) Wij hebben genoten.

Helen
22 dezembro 2020

3 bestellingen tegelijk gedaan zodat we via beeldbellen toch gezamenlijk sushi konden eten voor onze trouwdag. Het was weer heerlijk en lekker vers. 👌🏼

Hetty
20 dezembro 2020

Het was weer erg lekker en ook nog heerlijk warm!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wolf
19 dezembro 2020

Heerlijk

Max
18 dezembro 2020
Josje
18 dezembro 2020
Annelies
13 dezembro 2020

Heerlijke verse sushi. Top!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
13 dezembro 2020

Het was weer heerlijk, maar klein minpuntje was dat de garnalen niet echt warm meer waren. Bezorging was weer prachtig op tijd!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fanny
13 dezembro 2020

Was weer heerlijk!! Enorm genoten van de uitgebreide box!!!

Walraven
12 dezembro 2020

Was heerlijk👌

Stephanie
11 dezembro 2020

Beste sushi allertijden!

Betty Ambaum
11 dezembro 2020

allen de ribeye rolletjes mogen alleen warmer

Gera
6 dezembro 2020
Marianne
6 dezembro 2020

aardige bezorger, smakelijke sushi, heerlijk gegeten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nijhoff
6 dezembro 2020

Heerlijk en op tijd !👍

Van Kuilenburg
5 dezembro 2020

Weer een anders sushibox geprobeerd. Heerlijk en weer andere smaken. Nog steeds top. Michaël

Sander
27 novembro 2020
Danielle
21 novembro 2020

Al een paar jaar bestellen we hier sushi. Altijd lekker en erg vers. Het thuisbezorgen is altijd op tijd. Een dikke aanrader dus!

Murk
19 novembro 2020

Goed

Puck
15 novembro 2020

Lekkere sushi en je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling! We bestellen al vaak maar dat gaan we zeker nog vaker doen

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hetty
15 novembro 2020

Het was weer heerlijk! Goeie kwaliteit en ook de warme gerechten waren nog heerlijk warm. De bezorging was ook stipt op tijd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sharon
15 novembro 2020

Heerlijk

Peter
14 novembro 2020

Ik kom helemaal vanuit Ammerstol om hier sushi te halen. Top kwaliteit en zorg op maat. Alles in een juiste verhouding en alles vers. Heerlijk! Jammer dat ze alleen alcohol arme (7%) sake verkopen. Verder: Niets meer aan doen!!

Sophie
13 novembro 2020

Heerlijke verse sushi!

Stefan
12 novembro 2020

Beste Sushi die besteld kan worden in de omgeving!

Wilbrink
7 novembro 2020
John
6 novembro 2020

Prima sushi.

Van Kuilenburg
6 novembro 2020

Lekker zoals altijd en stipt op tijd. Knap hoor die constante kwaliteit. Lekkesre van de regio. Michaël

Judith
5 novembro 2020

Edamame boontjes waren niet gaar helaas. Sashimi super goede kwaliteit! Sushi was wel lekker, maar vonden we vorige keer beter.